18 Nisan 2024 Denizli güncel spor haberleri bu sayfada.
Yukatel Denizlispor

Denizlispor, Kayseri’den Lung´un Peşine Düştü

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor yönetimi yeni dönem kalesini koruması için yeni kaleci arayışına girdi. Bu konuda hazırlanan listede  Hes Kablo Kayserispor ekibinin kalecisi Silviu Lung bulunuyor. Lung’un Kayseri ile sözleşmesinin sezon sonunda sona erdiği biliniyor.

Denizli ekibinde Polonyalı kaleci Adam Stackhowiak takımı bırakıp gidince onu yerine yedek kaleci Tolgahan Acar kaleyi korumaya başladı. Tolgahan’ın da sakatlık geçirmesinin ardından yeşil-siyahlılar sıkıntılı günler geçirmeye başladı. Sezonun sona ermesi ile birlikte hemen kaleci arayışına giren yönetimin Lung transferinde ısrarcı olduğu bildirildi.

Lung Listenin Başında

Yukatel Denizlispor ekibi Hes Kablo Kayserispor ekibinin kalecisi Silviu Lung’a talip oldu. Lung’un bonservis parasının olmaması sebebiyle transfer listesinin başında yer aldığı belirtildi. 31 yaşındaki tecrübeli ve başarılı kaleci için Denizli yönetiminin görüşmelere başladığı ve en kısa sürede transferin sonuçlanacağı bildirildi.

Kayseri’de 29 maça çıkan Rumen kaleci Lung 6 maçta hiç gol yemezken 23 maçta gol yedi. Lung bu sezonda görev yapan kaleciler arasında 123 kurtarış yaparken bu sayı ile ligin en çok kurtarış yapan kalecisi olmaya hak kazandı.

Güncel yazılar