Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor takımı ligin 28.haftasında Beşiktaş’ı konuk etmeye hazırlanıyor. 20 Haziran Cumartesi günü Denizli Atatürk Stadı’nda saat 21.00’de Beşiktaş’ı konuk edecek olan Denizlispor bu maç için hazırlıklarına devam ediyor.
Denizlispor akşam saatlerinde Haluk Ulusoy Tesisleri’nde yapılan antrenmanlarına devam etti. Sivasspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan futbolcu Ogenyi Onazi’nin durumu ise netlik kazandı. MR’ı çekilen oyuncunun arka adalesinde küçük bir yırtık tespit edildi. Ogenyi Onazi’nin tedavisine hemen başlanırken oyuncunun 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Ayrıca sakatlığı devam eden Recep Niyaz’ın ve bağırsak ameliyatı geçiren Isaac Sackey’in takımdan ayrı çalıştığı görüldü.
Denizlispor Sarı Kart Mağduru
Denizlispor oyuncularından 3 tanesinin 3’er adet sarı kartı bulunuyor. Ceza sınırında bulunan Hugo Rodallega, Oğuz Yılmaz ve Ogeyi Onazi’nin yanında Sivasspor maçında kırmızı kart gören Zeki Yavru, cezalı olduğu için Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.
Denizlispor Kulübü çalışanlarına ve tüm oyuncularla teknik ekibe korona virüs testi yapılacak.
Güncel yazılar
- Denizlispor 0 – 2 BB Erzurumspor
- Diyarbekir Spor 2022 – 2023 Sezonuna Devam Etmeyecek
- Denizlispor Yeni Malatya Maçının Ardından
- Kayserispor Gol Olup Yağdı
- Gençlerbirliği’nin Son 5 Haftası
- Şampiyonlar Ligi Son 16
- Mauro Icardi Galatasaray Taraftarının Sevgilisi Haline Geldi
- Ümraniyespor Küme Düşmemek Adına Çabalıyor
- Christian Atsu Yaşam Mücadelesi Veriyor
- Konyaspor’un Yeni Direktörü
- Chelsea Almanya Deplasmanından Puansız Dönüyor
- 10 Kişi Kalan Fenerbahçe
- Galatasaray’ın Galibiyet Serisi
- Çaykur Rizespor – Denizlispor Maçının Ardından
- Geçmiş Olsun Türkiye
- Denizlispor Eyüpspor’a Mağlup Oldu
- Çaykur Rizespor – Denizlispor Maç Sonucu
- Denizlispor Eyüpspor’a Mağlup Oldu
- Samsunspor – Denizlispor Maç Sonucu
- Hull City’li Ozan Tufan