Süper Lig ekiplerinden Denizlispor takımının yıldız oyuncularından Ogenyi Onazi‘ye Sırp ekibi talip oldu. Sırbistan Ligi ekiplerinden FC Kızılyıldız’ın oyucu ile yakından ilgilendiği belirtildi.
Oyuncunun transferi ile ilgili çıkan haberde Kızılyıldız teknik direktörü Dejan Stankovic’in yıldız oyuncuyu İtalyan ekiplerinden Lazio’da forma giydiği dönemden beri takip ettiği belirtildi. Teknik adamın oyuncuyu kadrosunda görmek istediği ifade edildi.
Onazi’nin Opsiyonu Var
Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi’nin Denizlispor takımında bu sezonun sonunda sözleşmesinin bittiği ancak oyuncunun opsiyonlu olduğu açıklandı. 27 yaşındaki oyuncunun Denizlispor’da 1 yıl daha kalabileceği belirtildi.
Onazi’nin bir süredir süren sakatlığı sebebiyle Nijerya Milli Takımında da 2 yıldır oynayamadığı ama en kısa zamanda takımla sahaya çıkacağı bildirildi. Oyuncunun teknik direktör Gernot Rohr ile görüşme halinde olduğu ifade edildi.
Güncel Yazılar
- Denizlispor Ümraniyespor Deplasmanında Puan Arayacak
- Denizlispor Hedefi Belirledi
- Denizlispor Garantileme Peşinde
- Denizlispor İşi Garantiye Almak İstiyor
- Denizlispor Mutlu Sona Yakın
- Denizlispor Derin Nefes Aldı
- Denizlispor Menemenspor’u Konuk Ediyor
- Denizlispor Menemenspor’u Yenmenin Hesaplarını Yapıyor
- Denizlispor Hesap Makinesi Başında
- Denizlispor Pes Etmiyor
- Denizlispor’dan Bir Geri Dönüş Daha
- Denizlispor Gençlerbirliği’ni Ağırlıyor
- Denizlispor’da Savunma Sıkıntısı
- Denizlispor’da Seferberlik Havası
- Denizlispor Kritik Eşikte
- Denizlispor’dan Hakem Tepkisi
- Denizlispor Bursa Deplasmanında Takıldı
- Mesut Bakkal Denizlispor’u Uçurdu
- Çılgın Maçın Kazananı Denizlispor
- Denizlispor İstanbulspor’u Misafir Ediyor