19 Nisan 2024 Denizli güncel spor haberleri bu sayfada.

DENİZLİSPOR LİDER ALANYASPOR’U 1-0 YENDİ

YUKATEL DENIZLISPOR – AYTEMIZ ALANYASPOR MACI (FOTO: RAMAZAN CETIN / DENIZLI, DHA)

Süper Lig’in 13. haftasında Yukatel Denizlispor kendi evinde lig lideri Aytemiz Alanyaspor’u ağırladı. 20 Aralık Pazar günün oynanan karşılaşmayı 1-0 önde bitiren ve hanesine 3 puan yazdırmaya hak kazanan ekip Denizlispor oldu.

Ev sahibi Denizlispor yeni teknik direktörleri Yalçın Koşukavak ile ilk maçına bugün çıktı. Takım ile beraber ilk kez bir maça çıkan ve takım için de yeni olan teknik direktör için ilk maçı kazanmak Denizlispor için çok iyi bir motive kaynağı oldu.

Denizlispor ekibi bu maçta aldığı galibiyet ile 6 maçtır mağlup olan kaderlerini tersine çevirdiler. Adeta yeni bir teknik direktör ile üzerinden ölü toprağı atan Egeli ekip, bu performansını sabit tutmak ve geliştirmek için ellerinden geleni yapacaklar.

MAÇ DETAYLARI

Süper Lig’in 13. haftasında Denizlispor’un ev sahipliğinde oynanan Denizlispor – Alanyaspor maçının galibiyetini Egeli takım göğüsledi. Denizlispor bu maçla beraber aldığı 3 puanla Süper Lig puanını 9’a çıkartırken, lider takım Alanyaspor ise 26 puanda kaldı.

Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmanın hakemleri; Suat Arslanboğa, Yusuf Bozdoğan ve Kamil Çetin’di. Maç hızlı bir şekilde başladı. Yukatel Denizlispor ekibi maçın ilk dakikalarından gol atarak skoru 1-0 yaptı. Hugo Rodallega’nın attığı gol ile 1-0’lık skor galibiyet golü olarak kaydedildi.

Maçın ilk dakikalarında gelen bu gol ile aslında Denizlispor ekibi psikolojik olarak lider takım Alanyaspor’u etkilemeyi başardı. Maçın ilk yarısında başka bir gol olmadı ve 1-0 Denizlispor’un üstünlüğü ile ikinci yarı için ara verildi.

Alanyaspor beraberliği aramaya, Denizlispor ise bir gol daha atmanın peşindeydi. Maçın ikinci yarısında başka bir gol olmadı ve maç Denizlispor’un üstünlüğü ile bitti.

Yalçın Koşukavak yönetiminde 90 dakika boyunca performans sergilen Denizlispor ekibi yeni teknik direktörlerine hemen ısınmış ve alışmış olacaklar ki ilk maçlarında galibiyet ile maçı kapatıp taraftarlarına rahat bir nefes aldırdılar.

İLK 11’LER

Yukatel Denizlispor: Cenk Gönen, Leismann, Mustafa Yumlu, Bergdich, Tiago Lopes, Murawski, Recep Niyaz (Dk. 88 Özer Özdemir), Aissati (Dk. 90+3 Varela), Mesanovic (Dk. 79 Sacko), Sagal, Rodallega (Dk. 79 Muhammet Özkal)

Aytemiz Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Tzavellas, Caulker, Tayfur Bingöl, Siopis (Dk. 72 Mustafa Pektemek), Salih Uçan (Dk. 81 Efkan Bekiroğlu), Berkan İsmail Kutlu (Dk. 46 Efecan Karaca), Bakasetas, Davidson, Bareiro