18 Nisan 2024 Denizli güncel spor haberleri bu sayfada.

Denizlispor İç Transferde Başarılı İlerliyor

Son yıllarda PTT 1’nci Lig’in müdavim takımları arasında yer alan Denizlispor, bu sezon başarısızlıklarla boğuştu ve en nihayetinde Süper Lig’in sonuncusu oldu ve PTT 1’inci Lig’e geri düştü. Mali problemler yaşayan takımın amacı derhal Süper Lig’e geri dönmek. Ancak takımın bu uğurda yapabildiği sadece iki şey var. Birincisi antrenman çalışmalarına hız verme ve çifter çifter ilerlemek. İkincisi ise iç transferlerde kimsenin takımdan ayrılmaması için tüm gücüyle çalışmak. Bu iki konuda da başarılı olan Denizlispor, 2022/2023 sezonuna hazırlıklar kapsamında antrenmanlarına son hızıyla devam ediyor. Takımın beğenilen teknik adamı Mesut Bakkal nezaketinde çalışan takım gelecek sezon adına umutlanıyor.

Mevcuttaki kadrosunu korumak adına mücadele eden Denizlispor, bugünlerde bir iç transfere daha imza attı. 2019/2020 sezonunun devre arasından itibaren yeşil siyahlı formayı terleten 22 yaşındaki Muhammet Özkal, takımı ile 1 yıllık daha sözleşme imzaladı. 22 yaşındaki defans oyuncusu, kariyerinde toplamda 107 adet profesyonel maça çıkmış olması ile dikkat çekiyor. Futbolcunun tek golü Süper Lig’de Denizlispor’da iken attığı gol olarak bulunuyor.

Denizlispor

Denizlispor’dan Önemli Bir İç Transfer Daha

2022/2023 sezonunu PTT 1’inci Lig’de geçirecek olan Denizlispor, sezon bittiğinden itibaren mevcut kadrosunu korumak için mücadele ediyor. Bunu yapmak istemesinin sebebi ise takımı borçlarından kaynaklı olarak Türkiye Futbol Federasyonu’ndan aldığı transfer yasağı cezası. Bu bağlamda da takımın 2.5 sezondur kadrosunda bulunan 22 yaşındaki genç stoper Muhammet Özkal’ın 1 yıllık daha sözleşme imzalamış olması oldu.

Normalde futbolcunun Denizlispor ile sözleşmesi sona ermişti ve 22 yaşındaki genç defans Muhammet Özkal takımın Burdur kampına gitmemişti. Bu durum ile birlikte takımdan ayrıldığı veya ayrılmak üzere olduğu düşünülmüştü. Ancak gelen habere göre oyuncu sözleşmesinde bulunan uzatma opsiyonunu kullanarak 1 yıl daha takımın kadrosunda kalmayı seçmiş oldu.

2019/2020 sezonunun ortasından itibaren yeşil siyahlıların kadrosunda bulunan genç futbolcu, takımının defansını başarıyla koruyor. Bu sebeple de takımla tutulmak istenen oyuncudan asıl vazgeçilmeme sebebi ise tabii ki takımın iç transferlere muhtaç olması.

Muhammet Özkal bu vakte kadar Denizlispor forması ile 44 adet müsabakaya çıkmış ve kariyerindeki tek golü atmayı da yeşil siyahlı forma ile başarmış durumda. Transfere imza atılmasının ardından defans oyuncusu Denizlispor ile birlikte antrenmanlara katıldı.

Molanın Ardından Antrenmanlara Devam

PTT 1’inci Lig’in taze ekiplerinden Denizlispor, Burdur kampının sona ermesinin ardından 2 günlük ara vermişti. Bugün itibari ile teknik direktör Mesut Bakkal nezaketinde çalışmalara kaldığı yerden Denizli’de başlayan takım, idmanlarını kulübün sportif tesislerinden olan Haluk Ulusoy Tesisleri’nde yapmaya başladı.

Antrenmanlarını verimli geçiren yeşil siyahlılar, 31 Temmuz’da İzmir ekiplerinden Göztepe ile 3 Ağustos Çarşamba günü Fethiyespor ile ve son olarak 6 Ağustos Cumartesi günü Nazilli Belediyespor ile hazırlık maçına çıkacak.