19 Nisan 2024 Denizli güncel spor haberleri bu sayfada.

Denizlispor Fenerbahçe Karşısında Tarihi Fırsatı Kaçırdı

Süper Lig takımlarında Yukatel Denizlispor ligin 25.haftasında oynadığı Fenerbahçe maçında tarihi bir fırsatı kaçırmış olarak değerlendirildi. Fenerbahçe ile oynadığı maçta 90+3’üncü dakikada gol yiyen takım bu maçı 2-2 berabere bitirmiş oldu. Fenerbahçe’yi 15 yıldır yenemeyen Denizlispor’un son dakikalarda yediği gol tarihi bir fırsatı kaçırmasına sebep oldu. 40 yıldır Fenerbahçe’yi kendi sahasında yenemeyen Denizlispor bu yenilgiyi sona erdirebilecekken uzatmalarda yediği golle büyük bir fırsatı kaçırmış oldu. Maçın bitmesi ile Denizlispor ekibi çok büyük bir üzüntü yaşadı.

En Son 2001-2002 Sezonunda Galip Geldiler

Ege temsilcisi Fenerbahçe’yi son olarak İstanbul’da 2001-2002 sezonunda oynadığı Türkiye Kupası maçında 2-1 yenmişti. Son maçta Denizlispor son 48 dakika 10 kişi oynayan Fenerbahçe’yi yenemeyerek büyük bir fırsatı da kaçırmış oldu.

Fenerbahçe’yi Denizli’de 2004-2005 sezonunda 2-0 yenen Denizlispor bu maçtan sonraki 15 maçta üstünlük sağlayamadı. Teknik direktör Bülent Uygun oynadıkları bu maçtan 3 puan aldıklarını ancak galibiyet elde edememekten dolayı üzgün olduklarını söyledi.  Önümüzdeki hafta Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek olan Denizlispor bu maçtan da 3 puan almayı hedefliyor.