16 Nisan 2024 Denizli güncel spor haberleri bu sayfada.

Denizlispor – Eyüpspor Maç Sonucu

Spor Toto 1. Lig’in ikinci devresi ve 20. haftasının açılış mücadelesinde Denizlispor ile Eyüpspor takımları, Denizli Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip ilk yarının son 3 maçında peş peşe galibiyet elde ederek moral depoladı. Düşme hattına yakın olan ve direkt rakipleri ile karşılaşan yeşil siyahlılar .ok değerli 9 puan elde etti. Eyüpspor ise son 2 maçında galibiyet elde edemese de, en yakın rakibinin 6 puan önünde bulunuyor ve Halil Akbunar gibi güçlü bir oyuncuyu transfer ederek direkt olarak Süper Lig’i düşünmeye başlamış durumda. Bu iki takımın mücadelesinde kazanan İstanbul temsilcisi oldu. Denizlisporlu Hakan’ın 45+1. dakikada kendi kalesine attığı golle 3 Eyüpspor zorlu deplasmandan 1-0 galip ayrılmayı başardı.

Denizlispor

Spor Toto 1. Lig’de ikinci devre heyecanı an itibariyle başladı. 20. haftanın açılış karşılaşmasında form düzeyi yüksek Denizlispor ile ligin başından beri zirveye ambargo koyan Eyüpspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede Giray Bulak; Hüseyin Altıntaş, Muhammet Özkal, Hakan Çinemre, Oğuz Yılmaz, Gökhan Süzen, Emre Sağlık, Mustafa Çeçenoğlu, B. Djedje, Muhammet Gönülaçar, Ömer Şişmanoğlu ve K. Mayi kadrosunu tercih ederken, İbrahim Üzülmez’in 11’i ise; Harun Tekin, L. Claro, Murat Uçar, Uğur Demirok, İbrahim Akdağ, Halil Akbunar, Berkan Emir, Sinan Kurt, Recep Niyaz, Umut Bulut ve O. Ezeh’ten oluştu.

Mücadelenin Önemli Anları

6. dakikada Denizlispor etkili geldi! Ceza sahası sağ çaprazından kaleye çok sert vuran Mayi’nin şutunda kaleci Harun son anda ayaklarıyla topu çeldi.

11. dakikada bu kez Eyüpspor tehlikeli geldi. Ceza sahası sol çaprazından serbest vuruşu kullanan Berkan, kalevi Hüseyin’i geçemedi.

38. dakikada Denizlispor gole yaklaştı. Gökhan sağ çaprazdan sert vurdu ancak top az farkla yandan auta gitti.

45+1. dakikada Denizlispor direğe takıldı. Emre’nin sağ kanattan ortasında Ömer kafayı vurdu ve top direkten auta çıktı.

Karşılaşmanın 45+3. dakikasında Eyüpspor öne geçti! Halil Akbunar sağ kanattan çizgiye kadar inerek topu içeri gönderdi. Ön direkte bulunan Hakan’a çarpan top filelere gitti: 0-1.

Denizlispor ’un Serisi Son Buldu

49. dakikada Eyüpspor Berkan’la sağ kanattan korner atışı kullandı. İyi yükselen Uğur’un ön direkte vurduğu kafa az farkla dışarı çıktı.

59. dakikada Denizlispor beraberlik şansını kaçırdı. Emre’nin sağ kanattan ortasında Mayi kafa ile indirdi, Ömer’in vuruşunda top az farkla dışarı gitti.

74. dakikada Eyüpspor yine tehlikeli geldi. Ezeh çok müsait bir pozisyonda penaltı noktası üzerinden kaleye vurdu, ancak kaleci Hüseyin gole izin vermedi.

90+4. dakikada Eyüpspor bir net fırsattan daha yararlanamadı. Ceza sahası içinde Mustafa Pektemek kaleci Hüseyin’den sıyrıldı ancak Emre son anda müdahale etti ve golü önledi.

Kalan bölümde başka gol olmadı ve Eyüpspor, zorlu deplasmanda 3 puana tek golle ulaştı.

Bu sonucun ardından ev sahibi ekip 15 puanda kalırken Eyüpspor ise puanını 41’e yükselterek liderliğini perçinledi.