28 Mart 2024 Denizli güncel spor haberleri bu sayfada.

Denizlispor – Bodrumspor Maç Sonucu

Spor Toto 1. Lig’de 15. haftanın açılış mücadelesinde Denizlispor ile Bodrumspor karşı karşıya geldi. Ligde oynadıkları 13 mücadelede Denizlispor 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 10 yenilgi elde ederek 5 puan ile son sırada yer alırken, konuk Bodrumspor ise 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenildi sonucunda 21 puan toplayarak 7. sırada yer alıyordu. Giray Bulak ile ilk maçında Tuzlaspor’u mağlup eden Denizlispor, geçtiğimiz hafta kaybetmişti. Bodrumspor ise son haftalarda formsuz bir görüntü çiziyor ve son 2 haftada 2 yenilgi aldı. Bu iki takımın mücadelesinde kazanan çıkmadı. İki takım açısından da ortada giden mücadelede kazanan çıkmadı. Bu sonuçla Denizlispor puanını 6, Bodrumspor ise 22 yaptı.

Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında ligin dibinden yavaş yavaş kurtulmak isteyen ve son haftalarda rakip kaleye daha fazla gitmeye çalışan Denizlispor, Play-Off hattından ayrılmak istemeyen ancak son dönemde formsuz olan Bodrumspor’u konuk etti. Müsabakaya ev sahibi; Hüseyin Altıntaş, Muhammet Özkal, Hakan Çinemre, Gökhan Süzen, Emre Sağlık, Berkant Gündem, Muhammed Gönülaçar, Mustafa Çeçenoğlu, B. Djedje, Ömer Şişmanoğlu ve Özer Özdemir 11’i ile mücadeleye başlarken konuk Bodrumspor; D. Sousa, Süleyman Özdamar, Üzeyir Ergün, Onur Akbay, Cenk Şen, Yekta Kurtuluş, Samet Yalçın, O. Imeri, Bahadır Erol, Recep Aydın ve Celal Dumanlı kadrosu ile mücadeleye başladı.

Maçın Önemli Anları

Karşılaşmanın 3. dakikasında Bodrumspor çok etkili geldi. Sağ kanattan yapılan ortada, arka direkte topu alan Bahadır, kontrol etti ve şutunu çekti. Çizgiyi geçen topu Denizlispor defansında Hakan Çinemre çizgiden çıkarmayı başardı. Mücadelenin 30. dakikasında Denizlispor net bir fırsattan yararlanamadı. Mustafa Çeçenoğlu, Bodrumspor defansının hatası sonucunda topu kaptı ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ancak bu oyuncunun yaptığı vuruşta kaleci gole izin vermedi.

Maçın 83. dakikasında Bodrumspor’un etkili atağı vardı. Sol kanattan Bahadır’ın ortasına ön direkte Koray hamle yaptı ancak top yandan auta çıktı. 88. dakikada Denizlispor sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ön direkte Bekir kafa vuruşunu yaptı ancak top uzak köşeden dışarı yöneldi.

Maçın kalan dakikalarında gol sesi çıkmadı ve bu zorlu mücadele başladığı gibi sona erdi.

Denizlispor’un Çabası Yetmedi

Mesut Bakkal ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına gelen Giray Bulak yönetiminde ilk maçını kazanan Denizlispor, geçtiğimiz hafta Keçiörengücü deplasmanında etkisiz kaldı. Bu sezon henüz deplasman mücadelelerinde puanla tanışamayan yeşil siyahlılar, dün akşam oynanan Spor Toto 1. Lig açılış müsabakasında Bodrumspor’u konuk etti. Her geçen gün üzerine bir nebze de olsa koyan Giray Bulak’ın öğrencileri, yetersiz kadrolarına rağmen maç boyu çabaladı ancak rakibine üstünlük kuramadı. Ligde 6 puana yükselen Denizlispor halen sonuncu sırada yer alıyor. Yeşil siyahlı ekip bir sonraki maçında Samsunspor deplasmanına çıkacak.