18 Mayıs 2024 Denizli güncel spor haberleri bu sayfada.

Altınordu İkinci Maçında İkinci Mağlubiyetini Aldı

Yakından takip edenlerin bildiği üzere Altınordu, 2022 – 2023 sezonunda TFF 1.Lig’de mücadele etti. Kadrosunda yabancı oyuncu bulunmayan İzmir ekibinin performansı hiç iyi değildi. Sezon boyunca alt sıralarda yer alan ve kurtulmak adına son haftalar da dahil olmak üzere ciddi bir çaba göstermeyen Ege temsilcisi küme düştü.

Altınordu, 2023 – 2024 sezonunda 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek. İlk maçında 27 Ağustos 2023 tarihinde Nazilli Belediyesi ile karşı karşıya gelen Ege temsilcisi, söz konusu maçtan 3-2 yenik ayrılmıştı. İkinci haftayı bay geçen Altınordu, üçüncü haftada Beyoğlu Yeni Çarşı FK ile karşı karşıya geldi. 10 Eylül 2023 Pazar gününün programında yer alan maç saat 16.30’da başladı. Maça Beyoğlu Stadı ev sahipliği yaptı. Berkan Çetin’in yönettiği maçın detaylarına yakından bakmaya ne dersiniz?

Altınordu Sahaya 4-1-4-1 Dizilişi ile Çıktı

Güncel tarih itibariyle, Altınordu’yu Atilla Küçüktaka çalıştırıyor. 51 yaşındaki teknik adam, takımını yeniden TFF 1.Lig’e taşımak istiyor. Fakat, bunu yapabilmesi biraz zor! Birçok oyuncusunu kaybeden İzmir temsilcisi, değil TFF 1.Lig’e yükselmek, 2.Lig Beyaz Grup’ta dahi küme düşme tehlikesi yaşayabilir.

Atilla Küçüktaka, Beyoğlu Yeni Çarşı FK maçının öneminin farkındaydı. Takımının bu maçı kazanması adına oyuncularını hafta boyunca motive etti. Sahaya 4-1-4-1 dizilişi ile çıktı. Kalede Serhat, defansta Furkan Metin, Rahmi, Hasan Berat ve Alperen, ön liberoda Arif, orta sahada Sami, Kaniwar, Furkan Yöntem ve Altar Han, forvette de Ali Özgün görev yaptı.

Beyoğlu Yeni Çarşı FK Galibiyet Hedefliyordu

Bu sezon 2.Lig Beyaz Grup’un fark yaratan takımlarından birisi de Beyoğlu Yeni Çarşı FK olabilir. İstanbul temsilcisini Galip Gündoğdu çalıştırıyor. O da Altınordu maçının öneminin farkındaydı. Saha ve seyirci avantajını da kullanarak güçlü rakibini mağlup etmenin derdindeydi. Sahaya 4-1-4-1 dizilişi ile çıkmayı tercih etti. Kalede Türker, defansta Batuhan, Erdoğan, Ender ve Yusuf, ön liberoda Mehmet, orta sahada Tolunay, Mutlu, Mertcan ve Berk Ali, forvette de Embiya görev yaptı.

Altınordu Rakibine Direnemedi

Beyoğlu Yeni Çarşı FK maça tahmin edilebileceği üzere iyi başladı. Ev sahibi ekip, rakibine kıyasla daha iyi bir oyun ortaya koyuyordu. İstanbul temsilcisi, aradığı golü bulmakta pek gecikmedi. Dakikalar 33’ü gösteriyordu. Berk Ali Nizam, takımını 1-0 öne geçiren gole imzasını attı. İlk yarı, bu skor ile bitti.

İkinci yarıda her iki takımın da atak bir oyun sergiledikleri gözlerden kaçmıyordu. 54’üncü dakikada sahneye Tolunay Yurtseven çıktı. Berk Ali Nizam’ın asistini gole çeviren Tolunay Yurtseven, takımını 2-0 öne geçirdi. Bir anda geriye düşen Altınordu, bir şeyler yapmak zorundaydı. Emre Oymak, 66’ıncı dakikada kaydettiği golle farkı bire indirdi. Fakat, bu gol, hiçbir işe yaramadı. Beyoğlu Yeni Çarşı FK, maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı.