16 Nisan 2024 Denizli güncel spor haberleri bu sayfada.

Yukatel Denizlispor 3’te 3 Yapmak İstiyor

Yukatel Denizlispor, yarın MKE Ankaragücü’nü evinde konuk edecek. 15. Hafta mücadelesinde galip gelerek peş peşe üçüncü galibiyetini almak isteyen Yukatel Denizlispor, MKE Ankaragücü karşılaşması için elinden geleni yapacak.

Taze teknik direktörüleri ile çıktıkları 2 maçı da kazanan Denizlispor ekibi bu maçı da kazanarak üst üste galibiyet serisine geçmek istiyorlar. Çok uzun bir süredir mağlubiyet harici bir şey görmeyen Denizlispor ekibinin bu galibiyet serisine çok ihtiyacı var.

Yukatel Denizlispor Lig’de Üst Sıralara Çıkmak İstiyor

Süper Lig’in 15. Haftasında MKE Ankagücü’nü evinde misafir edecek olan Yukatel Denizlispor, yeni teknik direktörü Yalçın Koşukavak ile çıktığı 2 maçıda kazandı.

27 Aralık Pazar günü oynanacak olan MKE Ankaragücü karşılaşmasından da galibiyet ile ayrılmak istiyor. Daha önce Aytemiz Alanyaspor’un 1-0, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 2-1 yenen Yukatel Denizlispor şimdi MKE Ankaragücü’nü yenmek için hazırlanıyor.

Şimdiye kadar 15. Haftasına gelinen ligde toplamda 11 maça çıkan ve 11 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan ve sadece 6 puan toplayabilen Yukatel Denizlispor, 13. Hafta öncesinde göreve gelmiş olan Yalçın Koşukavak yönetiminde Aytemiz Alanyaspor’u 1-0 ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 2-1 yendi.

Yeşil siyahlı takım, 27 Aralık Pazar günü kendi sahasında MKE Ankaragücü’nü misafir edecek. MKE Ankaragücü karşılaşmasından 3 puan alarak ayrılmak isteyen ve üst sıralara çıkmak isteyen Yukatel Denizlispor hazırlıklarına devam ediyor.

İki takımda ligde alt sıralarda yer alıyor. Üst sıralara çıkmak için büyük bir yükseliş göstermesi gereken iki takımda 27 Aralık Pazar günü oynanacak maçtan puan alarak ayrılmak istiyor.

Karşılaşma Saat Kaçta?

Karşılaşma Yukatel Denizlispor’un ev sahipliğinde Denizli Atatürk Satadı’nda saat 16.00’da oynanacak. Karşılaşmanın hakemi ise Özgür Yankaya olacak. Lig’de Yukatel Denizlispor 12 puan ve averajları ile 17. Sırada yer alıyor. MKE Ankaragücü ise 9 puan ve averajlar ile 20. Sırada yer alıyor.

MKE Ankaragücü ile Süper Lig’de toplam 40 maça çıkan Denzlispor, bu müsabakalarda 6 galibiyet, 17 beraberlik ve 17 yenilgi elde etti.

Söz konusu maçlarda 39 gol atan ve kalesine 56 gol yiyen Ege temsilcisi, evinde ise 20 maça çıktı. 20 maçta 5 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 yenilgi elde etti.

Geçen sezon deplasmanda rakibi ile 2-2 berabere kalan yeşil siyahlı takım, Denizli’deki müsabakada ise 1-0 yenilmişti.