29 Mart 2024 Denizli güncel spor haberleri bu sayfada.

Denizlispor’un Teknik Direktöründen Açıklamalar

2021/2022 sezonunda TFF 1’inci Lig’de yer alan ve tüm zorluklara rağmen Teknik Direktör Mesut Bakkal’ın başarılı yönetimi sayesinde ligde 11’inci olmayı başardı. Bu sıralamaya rağmen ödenmeyen borçlar ve maaşlar sebebi ile Denizlispor, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından transfer yasağı ile cezalandırıldı. Bu şekilde yaz dönemini geçiren yeşil siyahlılar, en azından bu sezonluk küme düşmeden idare etmek maksatlı olarak çalışmalarını sürdürdü.

Bu şekilde hazırlandığı 2022/2023 sezonunun ilk haftasında Denizlispor, Eyüpspor deplasmanına çıktı ve 1-0’lık skor ile mağlup olarak evine döndü. İkinci haftasında Çaykur Rizespor’u ağırlayan Denizlispor, 0-0’lık beraberlik ile 1 puanın sahibi oldu. Bu hafta ise yeşil siyahlılar Manisa Futbol Kulübü deplasmanına çıktı ve tatmin edici performans sergilese de 3-2’lik skor ile mağlup oldu. 

Ayrıca yeşil beyazlı ekibin iki değerli futbolcusu Ömer Şişmanoğlu ve Djedje, 3 haftadır sakatları sebebi ile Denizlispor’un formasını sırtına geçiremiyor.

En nihayetinde 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etmiş olan Ege temsilcisi sadece 1 puana sahip konumda bulunuyor. En son Ege derbisinde mağlup olmuş olan Denizlispor’un Teknik Direktörü Mesut Bakkal, kötü oynadıklarını itiraf ederken her şeyin ilerleyen haftalarda daha güzel olacağını da dile getirdi.

Takım Git Gide Güçlenecek

Manisa’da alınan 3-2’lik yenilgi sonrasında basın açıklaması yapan Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ilk yarının son dakikasında ceza sahamızda oluşan karambol sonucu yediğimiz gol takımımızın araya moralsiz gitmesine sebep oldu. Kimseyi suçlamak için söylemiyorum ancak bu denli basit bir gol yerseniz gardınız da düşer, oyuncu değişiklikleri ile toparlanmaya çalıştık ama başarılı olamadık dedi.

Daha sonrasında Teknik Direktör Mesut Bakkal, ikinci yarı başlar başlamaz gol taç atışından gol yiyerek geriye düştük. Her şey birden tersine döndü ve biz bunu hiç beklemiyorduk, ilk yarıda sahada dengeyi kurup atağa rahatlıkla çıkan ve golü de bulmayı başaran Denizlispor, devamında bunu sürdüremedik dedi. Zaten kadro olarak transfer yasağı sebebi ile kıt kanaat idare ediyoruz diyen Mesut Bakkal, bu maçın telafisi elbette olur ancak hiç puan alamamış olmak çok üzücü diye de ekledi.

Son olarak Mesut Bakkal, iyi başladığımız bu karşılaşmada oyunu kötü bitirmiş olmak beni ve tüm takımı üzdü, 2 adet hatalı gol yedik ve o sebep ile kaybettik, son dakikada bulduğumuz gol ise puan kazandırmayı başaramadı dedi ve konuşmasını sonlandırdı.

Denizlispor’un Son Mağlubiyeti

Karşılaşmanın ilk dakikalarına Denizlispor, ev sahibi ekip Manisa Futbol Kulübü’ne baskı kurarak başladı. Bu baskıdan da netice alan yeşil siyahlılar, ilk golü 18’inci dakikada Gökhan Süzen ile buldu. Bu sayede de Denizlispor 2022/2023 sezonunda ilk defa bir karşılaşmada öne geçmiş oldu.

İlk yarının eşitliği sağlayan ikinci golü ise 45+2’de Manisa Futbol Kulübü futbolcusu Batuhan Kör attı. Bu şekilde ekipler devre arasına beraberlik skoru ile girdi.

İkinci yarı başladığı anda hızlı başlayan Manisa FK, 46’ncı dakikada yeniden Batuhan Kör ile golü buldu. Bu şekilde ve Denizlispor yine geri düştü.

58’inci dakikada ise Manisa FK, farkı ikiye çıkartan golü Edgar Prib ile buldu. Karşılaşmanın son golü ise 90+5’te Denizlispor’dan Mustafa Çeçenoğlu ile atılmış oldu.