19 Nisan 2024 Denizli güncel spor haberleri bu sayfada.

Denizlispor’un Son 3 Hafta Değerlendirmesi

Spor Toto 1. Lig’de kaydetmiş olduğu 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik sonucu ile 19. sırada yer alan Denizlispor’un ligdeki son 3 haftasının değerlendirmesine hep birlikte bir göz atalım. Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Manisa FK karşısında 3-2’lik bir mağlubiyete, 4. hafta Bandırmaspor karşısında 1-0’lık bir skor ile yine mağlubiyete uğrayan ve son olarak da 5. haftada da Sakaryaspor karşısında vermiş olduğu mücadeleden 2-1’lik bir skor ile ayrılarak tekrar ve tekrar mağlubiyete uğrayan Denizlispor, son üç haftasını tamamen mağlup bir şekilde kapatmıştır.

Denizlispor’un Spor Toto 1. Lig’de 3. Haftası

Spor Toto 1. Lig’in 3. haftasında Manisa FK ile Denizlispor kıyasıya geçen bir mücadele ile birlikte karşı karşıya geldi. Manisa’nın kendi sahasında oynanan maçta Spor Toto 1. Lig’de yer alan takımlardan Manisa FK ile Denizlispor tüm kozlarını paylaştı. Mücadele 3-2’lik bir skorla ev sahibi olan Manisa FK ekibinin galibiyeti ile sonuçlanmış oldu.

Manisa FK takımına galibiyeti getiren golleri 45 ve 46. dakikada Batuhan Kör olmak üzere 58. dakikada da Edgar Prib kaydetmiş oldu. Konuk ekip Denizlispor’un gollerini ise 18. dakikada Gökhan Süzen’den ve 90. dakikada ise Mustafa Çeçenoğlu’dan geldi. Manisa FK bu sonuçla birlikte ligdeki ilk galibiyetini almış olurken, Denizlispor henüz galibiyete sahip olamadı. Mücadele 3-2’lik skorla ev sahibi takımın lehine tamamlanmış oldu.

Denizlispor’un Spor Toto 1. Lig’de Mücadele ile Geçen 4. ve 5. Haftası

Spor Toto 1. Lig’in 4. haftasında ise Bandırmaspor deplasmanda Denizlispor ile birlikte karşı karşıya geldi. Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçtaki zorlu geçen mücadele konuk takımın 1-0 galibiyet ile sonuçlandı.

Spor Toto 1. Lig’in 4. haftasındaki maçlardan Denizlispor ile Bandırmaspor takımları sahada kozlarını paylaştı. Mücadeleyi konuk ekip Bandırmaspor’un  1-0’lık üstünlüğü ile sona ermiş oldu.

Bandırmaspor’a galibiyet getiren gol 61. dakikada Kerim Avcı tarafından kaydedildi. Bandırmaspor takımı, bu galibiyet ile birlikte 3’te 3 yaparak ligdeki puanını 9’a yükseltti. Denizlispor ise bu sezon henüz galibiyetle tanışamayarak 4. maçında 1 puanda kaldı. Bandırmaspor, gelecek hafta Keçiörengücü’nü kendi evinde konuk edecek. Denizlispor ise Sakaryaspor deplasmanına konuk olacak.

Spor Toto 1. Lig’in 5. haftasında Sakaryaspor ile Denizlispor takımları karşı karşıya geldi. Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşen mücadeleyi, ilk yarıyı 1-0 geride kapatmasına rağmen ikinci yarıda 53 ve 71. dakikalarda kaydetmiş olduğu goller ile Sakaryaspor kazanmış oldu. Ev sahibi ekibin 2 golü de Kabongo Kassongo’dan geldi. Denizlispor’un tek golü ise Kevin Mayi’den geldi.

Bu sonuç ile beraber Sakaryaspor puanını 9’a yükseltirken, Denizlispor 1 puanda kalmış oldu. Spor Toto 1. Lig’in 6. haftasında Denizlispor kendi evinde Gençlerbirliği’ni konuk edecek.