19 Nisan 2024 Denizli güncel spor haberleri bu sayfada.

DENİZLİSPOR’DA İMZA ÜSTÜNE İMZA

Süper Lig’in ilk yarısını 14 puanla son sırada kapatan Yukatel Denizlispor kadrosu fena gidişata son verme amacıyla birbirinden kabiliyetli adları ekibine dahil ederken 3 oyuncuyla da ustalaşmış kontrat imzaladı. Galatasaray’ın 20 yaşındaki forveti Ali Yavuz Kol, Süper Lig kulüplerinden Denizlispor’a kiralandı.

ALİ YAVUZ HOROZ’DA

Sarı-Kırmızılı kulüpte beklediği süreyi bulamayan genç oyuncu, sürem sonuna kadar Ege temsilcisinin formasını giyecek. Galatasaray cephesi, burada oyuncunun gelişimini yakından takip ederek, önümüzdeki sürem kadroda yer alıp almayacağına karar verecek.

Süper Lig’de ara aktarma döneminde ekibini güçlendirmek isteyen yeşil-siyahlı ekip, transferlerine devam ediyor. Son olarak Alanyaspor’dan Hasan Ayaroğlu’nu renklerine bağlayan Denizlispor, Galatasaray forması giyen 19 yaşındaki genç forvet Ali Yavuz Kol’u sürem sonuna kadar kiraladı.

Denizlispor tarafınca meydana getirilen yazılı açıklamada, Kulübün, 19 yaşındaki santrafor oyuncusu Ali Yavuz Kol’un sürem sonuna kadar geçici transferi mevzusunda Galatasaray Kulübü ile anlaşmaya varıldığını, Ali Yavuz Kol’a sefalar getirdiğini ve yeşil-siyah formamız altında başarılar dilediklerini belirtildi.

HOROZ’DAN 2 İMZA DAHA

Denizlispor, müdafaa oyuncusu olan 20 yaşındaki Görkem Can ile 2,5 senelik, Alanyaspor forması giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Ayaroğlu ile 6 aylık resmi kontrat imzalayarak yeşil siyah renklerine bağladı.

Denizlispor, geçtiğimiz haftalarda başladığı aktarma çalışmalarına her gün bir yenisini daha ekliyor. Geçtiğimiz haftalarda, Kosova doğumlu 18 yaşındaki genç santrfor Veton Tusha ile 3,5 senelik ustalaşmış kontrat imzaladı.

Ardından Helsingborgs takımında forma giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Mix Diskerud ile 1 yılı opsiyonlu olmak suretiyle 1,5 yıllığına kontrat imzalamıştı.

Gaziantep FK’da forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Kubilay Aktaş ile sürem sonuna kadar anlaşan Denizlispor, altyapıdan 3 futbolcusuyla ustalaşmış kontrat imzaladı.

Yeşil siyahlı kadroya katılan 19 yaşındaki Ferhat Erdoğan, 17 yaşındaki Göktuğ Ercedoğan ve geçtiğimiz sürem Bursa Arabayatağı’ndan aktarma olan 18 yaşındaki Hüseyin Furkan Uslu 5’er senelik resmi sözleşmeye imza atması ondan sonra Denizlispor’a 2 futbolcu daha ekibe dahil edildi.

Denizlispor Futbol Kulübü tarafınca meydana getirilen açıklamada müdafaa ve orta saha aktörleri ile anlaştığını belirterek 2 değişik izahat yayınladı. Yukatel Denizlispor ilk açıklamasında; kulübün, en son Groningen forması giyen 20 yaşındaki müdafaa oyuncusu Görkem Can ile 2,5 senelik resmi kontrat imzaladığını.

Görkem Can’a sefalar getirdin dilekleriyle birlikte yeşil siyah forma altında başarılar dileklerini ilettiler. Kulüp tarafınca meydana getirilen öteki izahat ise; kulübün, en son Aytemiz Alanyaspor forması giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Ayaroğlu ile 6 aylık resmi kontrat imzaladığını.

Hasan Ayaroğlu’na sefalar getirdin dilekleriyle beraber yeşil siyah formamız altında başarılar dileklerini ilettiler.