26 Nisan 2024 Denizli güncel spor haberleri bu sayfada.

Denizlispor – Altay Maç Sonucu

Spor Toto 1. Lig 17. hafta mücadelesinde, geçtiğimiz hafta evinde Boluspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup edip Play-Off hesapları yapmaya başlayan Altay, son ligin dibinde bulunan Altaş Denizlispor ‘a son dakikalarda yediği gollerle 2-1 mağlup oldu. İzmir ekibi 46’ncı dakikada Salih’in golüyle 1-0 üstünlüğü yakalarken, ev sahibi Denizlispor 86. Dakikada Özer’in kaydettiği golle eşitliği yakaladı. Özer, 90. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ve takımının 2. golünü attı ve galibiyeti getirdi. Bu sonuçla Altay 21 puanda kalırken, Denizlispor ise 9 puana çıktı

Spor Toto Süper Lig’in 17. hafta heyecanında, ligde bir hayli zor günler geçiren ve Giray Bulak ile birlikte yeni bir oyun kimliğine bürünen Denizlispor ile son haftaların formda olan takımı, play-off hesapları yapan ve son 7 maçta kalesinde 1’den fazla gol görmeyen Altay karşı karşıya geldi. Bu zorlu mücadeleye Denizlispor; Hüseyin Altıntaş, Hakan Çinemre, L. Schwechlen, Gökhan Süzen, Emre Sağlık, Bekir Böke, Muhammet Gönülaçar, B. Djedje, Ömer Şişmanoğlu, Özer Özdemir ve Mustafa Çeçenoğlu 11’i ile sahaya çıkarken, konuk Altay ise; Ozan Özenç, E. Bjorkander, Efe Sarıkaya, İbrahim Öztürk, M. Naderi, Ceyhun Gülselam, Eren Erdoğan, Zeki Yıldırım, Salih Sarıkaya, Tolga Ünlü ve M. Paixao kadrosu ile sahaya çıktı.

Karşılaşmanın Önemli Dakikaları

9’uncu dakikada gelişen Altay akınında savunmadan seken top Paixao’nun önünde kaldı. Paixao’nun aşırtma vuruşunda top az farkla auta gitti.

25’inci dakikada yine Altay etkili geldi. Naderi’nin yaptığı ortasında topla buluşan Tolga şutunu çekti ancak kaleci Hüseyin kurtardı. Dönen topa Tolga bu kez kafayla vurdu ancak kaleci Hüseyin yine gole izin vermedi.

45+3’üncü dakikada Altay’ın kullandığı köşe vuruşunda Nadiri’nin şutunu Denizlispor kalecisi Hüseyin son anda çizgi üzerinden kurtararak gole izin vermedi.

Denizlispor’da Özer Büyük Oynadı!

İkinci yarıya Altay golle başladı. 46’ncı dakikada Efe’nin içeri gönderdiği serbest vuruşta Ceyhun kafayla dışarı doğru indirdi. Bu topa Salih’in ceza sahası dışından topun gelişine sert vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 0-1.

64’üncü dakikada Altay kalecisi Ozan’ın degajında Paixao topla buluştu. Bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan bu oyuncunun aşırtma vuruşunda top üstten auta gitti.

74’üncü dakikada gelişen Denizlispor akınında ceza sahası dışında topu alan Mustafa çok sert vurdu ancak kaleci Ozan son anda topu uzaklaştırdı.

86’ncı dakikada Denizlispor’un kullandığı korner atışında kafalardan seken top son olarak Paixao’ya da çarparak Özer’in önünde kaldı ve Özer topu filelere göndererek maça denge getirdi: 1-1.

90. dakikada bir kez daha Özer sahneye çıktı. Ömer’in sol kanattan içeri doğru taşıdışı top bir anda boşta kaldı ve Özer fırsatçılığını göstererek bu topa sert vurdu kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 2-1.