29 Mart 2024 Denizli güncel spor haberleri bu sayfada.

Denizlispor 5. Haftayı Galibiyetle Kapattı


TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, 5. hafta Adanaspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil Siyahlı ekip, rakibini 2 – 0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Şu an için ligde Bandırmaspor’un ardından 11. sırada konumlanan Denizlispor, puanını 6’ya yükseltti. Maça 3’er dakika ara ile fileleri havalandıran Ömer Şişmanoğlu damgasını vurdu. İşte Denizlispor’un ligdeki durumuna dair ayrıntılar…


Denizlispor, TFF 1. Lig 2021 – 2022 sezonunda mücadele etmeye devam ediyor. İlk maçına dağılmış bir kadro ile çıktıktan sonra art arda 3 yenilgi ile yeşil sahadan ayrılan Yeşil Siyahlılar, beklenen çıkışı yapıyor. Transfer yasağının kalkması ile kadrosunu yenileyen Denizlispor, Adanaspor karşılaşmasından 2 – 0 skor ile galip ayrıldı.


Hedef Süper Lig


Denizlispor’un yıldız ismi, son maçlarda sıklıkla rakibin filesini havalandıran Ömer Şişmanoğlu oldu. Adanaspor karşılaşmasında 32. ve 35. dakikalarda sadece 3 dakika ara ile iki kez meşin yuvarlağı kale ile buluşturan yıldız forvet, taraftarların gözdesi oldu. Ömer Şişmanoğlu, son 3 maçında attığı 2 gol ile Denizlispor’a puan kazandırdı.


Yetenekli sporcu, yaptığı açıklamalarda Denizlispor’un Süper Lig hasretini sona erdirmek üzere çok çalıştığını ve tüm Yeşil Siyahlıların ellerinden geleni yaptığını, yapmaya da devam edeceğini ifade etti. Aynı zamanda takım oyuncusu olduğunu da vurgulayan forvet, tempoyu arttıracaklarını belirtti.


Gözler Denizlispor – Altınordu Maçında


Denizlispor, bir sonraki karşılaşmasını Altınordu ile yapacak. Ege derbisi için sporseverler şimdiden heyecanlı. Deplasmanda mücadele edecek olan Yeşil Siyahlılar, mutlak galibiyet parolası ile hareket ediyor. Denizlili taraftarlar da takımlarını yalnız bırakmayarak her maçın öncesi ve sonrasında sosyal medya üzerinden destek ve sevgilerini iletiyor.


Daha önce Süper Lig’de Beşiktaş da dahil olmak üzere çok sayıda ekipte forma giyen Ömer Şişmanoğlu, TFF 1. Lig 2021 – 2022 sezonunun ilk 3 haftasını transferlerin çok geç yapılması nedeni ile saymadığını vurguladı. Daha sonra Yeşil Siyahlı oyuncular olarak Afyon’da kamp yapmalarının kendilerine çok iyi geldiğini ve toparlanma fırsatı yarattığını da söyleyen yıldız forvet oyuncu, yüzde 100 hazır olmamalarına rağmen iyi işler başardıklarının altını çizdi.